Wat voor speelplekken wilt u in de gemeente Hoorn?

De Gemeente Hoorn heeft een website gemaakt waarop de inwoners kunnen aangeven welke wensen en ideeën ze hebben voor speelplekken. Met de ideeën van de bewoners gaat de gemeente Hoorn het beleid voor de komende jaren vormgeven. We willen natuurlijk graag dat veel mensen deze website bezoeken.

Ctrl+klik op deze koppeling om de website te openen:  https://argu.co/q/646

De gemeente Hoorn werkt aan een nieuw speelplekkenbeleid. Kinderen, ouders en andere bewoners kunnen hierover meedenken. Wat voor speelplek wilt u en waar? Wanneer is een speeltuin veilig en hoe blijft deze toch spannend?

Nu zijn er tientallen speelplekken in de gemeente Hoorn. Voor de kleinste kinderen tot 6 jaar zijn er glijbanen, schommels en klimtoestellen. Voor de wat oudere kinderen hebben we natuurspeelplekken en voetbalveldjes. Voor de 12 tot 18-jarigen zijn er skatebanen, basketbalveldjes, ontmoetingsplekken (JOP’s) en Cruyff courts.

U kunt op de volgende manier meedenken:
Tot 22 juli 2017 kunt u op Argu uw ideeën plaatsen en reageren op ideeën.
In 2018 organiseert de gemeente Hoorn bijeenkomsten over de Groenvisie, waar speelplekken ook aan bod komen.

Wat gebeurt er met de ideeën?

Met deze discussie starten we de ontwikkeling van het nieuwe speelvoorzieningenbeleid. Ook betrekken we groepen met speciale eisen en wensen, zoals kinderen met een beperking. Ondertussen gaan we gewoon door met het aanpassen van speelplekken. We houden daarbij al zoveel mogelijk rekening met de opmerkingen die we binnen krijgen.

Hier vindt u ook een kaart met alle speelterreinen in Hoorn, Zwaag en Blokker.

Heeft u een idee? Plaats het hier! En lees ook de ideeën van anderen en geef uw mening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *