Update Rioolvervanging Volder & Kaarder

De voorbereidingen voor het vervangen van het Riool langs de Poortwachter zijn zo goed als afgerond en na de zomervakantie gaat de BAM aan de Poortwachter beginnen met het echte werk: Het vervangen van de ruim 40 jaar oude rioolbuizen.

Inmiddels is er vanuit de gemeente Hoorn een brief verzonden aan de bewoners van de Volder en Kaarder (Zie hieronder) waarin het een en ander is uitgelegd over de stappen die o.a. de BAM daar gaat uitvoeren.

Samen met de gemeente Hoorn en de uitvoerende bedrijven, waar de BAM een onderdeel van is, zijn verschillende onderdelen besproken over de werkzaamheden, maar ook de herinrichting van het gebied, zoals (nieuwe) bestrating.

Zodra er nieuws is, zullen we u hier en op de socials (Facebook, Instagram & Twitter @BoRzNs) op de hoogte brengen.
Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen via de contactgegevens die zijn vermeld in de brief. Ook als u hulp behoevend bent, doordat u in een rolstoel of scootmobiel zit, adviseren wij dit te melden via de contactgegevens, zodat de uitvoerende bedrijven rekening met u kunnen houden en u zo min mogelijk last ondervind.

Houdt u er rekening mee dat de komende jaren in het hele gebied “Tussen de Wachters” enige overlast (kan) zijn door de werkzaamheden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.