Sponsorloop Risdamhuis 22 oktober

Risdamhuis is enige tijd geleden een crowdfunding gestart voor een mobiele hometrainer Praxfit, met tv scherm, waarop je door heel Nederland routes kan fietsen. Een aantal van u heeft zich ook ingezet voor extra sponsoring voor dit prachtige doel. Helaas is het een zeer kostbaar object. We hebben besloten om een groot deel van ons budget ook aan de fiets te besteden, maar dan zijn we er nog niet.

Vandaar dat wij nu een sponsorloop organiseren. Wij zullen samen met de bewoners drie rondes lopen door de tuin. Wilt u ons helpen de prachtige fiets te kunnen aanschaffen? Dan kan u nu een sponsoring doen voor deze sponsorloop. De sponsorloop vindt op donderdag 22 oktober plaats.

Wilt u een steentje bijdragen? Dan kan dat door een bedrag naar keuze te storten op: IBAN nummer: NL85RABO0313649480, ten name van Stichting vrienden van Dagelijksleven, onder vermelding van Risdamhuis Praxfit

Weet u allemaal dat wij een eigen facebookpagina hebben, waar wij berichten van activiteiten op zetten? Onze facebookpagina heeft dezelfde naam als onze locatie”

Met vriendelijke groet,

Elina Broeren

Locatiemanager

Het Risdamhuis, Scheerder 1 | 1625 VA  Hoorn

www.dagelijks-leven.nl | e.broeren@dagelijksleven.nl

telefoon: 06 20884129

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *