Risdam Zuid vs Risdam Noord

Op zondag 28 juni wordt in het kader van een Buurtfestijn een unieke BuurtBattle georganiseerd tussen bewoners van Risdam-Zuid en Risdam-Noord. Die middag is er van alles te beleven voor jong en oud op het park van Tennisvereniging De Balletuin, naast de velden van HSV Sport. Naast activiteiten voor de jeugd, van springkussen tot schminken, is er ook voor volwassenen veel te beleven. Niet alleen levende muziek, een rad van fortuin maar zeker ook de BuurtBattle.

Dit jaar willen we iets doen voor alle bewoners van Risdam-Zuid en Risdam-Noord. De BuurtBattle zal er voor zorgen dat buurtbewoners elkaar echt ontmoeten. En dat op een manier waarop iedereen kan meedoen. Want twee teams gaan vragen beantwoorden over Risdam en over sport. Er worden kleine simpele opdrachten uitgevoerd door de teams. Opdrachten die voor ieder te doen zijn. Het bijzondere is dat ook de toeschouwers de teams mogen helpen door vanaf de kant goede antwoorden te roepen!

Voor het eerst in de geschiedenis treedt Risdam-Zuid tegen Risdam-Noord in het strijdperk.

Er is voor beide teams al een aantal vrijwilligers; toch kunnen liefhebbers, vanaf 16 jaar, zich nog aanmelden. Man of vrouw maakt niet uit als je maar inwoner van Risdam-Zuid of Risdam-Noord bent. Sportkleding is niet vereist.

Opgeven kan nog voor 22 juni bij: secretaris@balletuin.nl

Meer info: http://balletuin.nl/activiteiten/balletuin-buurtfestijn-niet-te-missen/